ΨΑΡΩΜΕΝΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ
Υλικά:
Υλικά:
- φιλέτα ψαριού (γαλέο, πέρκα, γλώσσα)
- 5 φύλα μαρούλι
- λίγη λόλα κόκκινη
- λίγη λόλα πράσινη
- λίγο σπανάκι
- 1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
- 100 γραμμάρια φέτα σε κυβάκια
- 10 ελιές Καλαμών
- μισό αγγούρι σε κυβάκια
- 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι, πιπέρι
- 2 κσ ελαιόλαδο
- 2 κσ μπαλσάμικο
- 1 κσ μουστάρδα
- 2 κσχυμό λεμόνι
- 1 κσ μέλι
- 1 κσ γιαούρτι
- 1 κγ ρίγανη
- Ψήνουμε για 30΄σε μέτριο φούρνο τα φιλέτα ψαριού (χωρίς κόκαλα). Ψιλοκόβουμε το μαρούλι, το σπανάκι και τις λόλες και τις βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε την πιπεριά, την ντομάτα, το αγγούρι, τη φέτα και τις ελιές. Σε μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά: σκόρδο λάδι, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, γιαούρτι, λεμόνι, μπαλσάμικο, μέλι και ρίγανη. Τοποθετούμε και τα φιλέτα ψαριού πάνω από τη χωριάτικη και περιχύνουμε με τη σος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.