ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΟ JAMON
Υλικά:
Υλικά:
- 100γρ ισπανικό jamon σε φέτες
- 1 τσαμπί σταφύλια
- 1 λόλα κόκκινη
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1 ραντίτσιο
- 50 γρ φουντούκια καβουρδισμένα
- χυμό 1 λεμονιού
- χυμό 1 πορτοκαλιού
- 1 κγ μουστάρδα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Καβουρδίζουμε τα φουντούκια σε τηγανάκι χωρίς λάδι και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Με το χέρι κόβουμε σε κομμάτια το ραντίτσιο, τη λόλα και τη ρόκα αφού πρώτα τα πλένουμε. Τα βάζουμε σε μπολ με τις ρώγες από τα σταφύλια και τα φουντούκια, ρίχνουμε αλάτι και περιχύνουμε με σος: ανακατεύουμε το λεμόνι, το πορτοκάλι, τη μουστάρδα και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά να πάει η σος παντού και προσθέτουμε το ισπανικό χαμόν σε μεγάλα κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.