Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙA ΑΛΦΡΕΝΤΟ (FETTUCCINE ALFREDO)

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙA ΑΛΦΡΕΝΤΟ (FETTUCCINE ALFREDO)

Υλικά:
  • 250 γρ φετουτσίνια
  • 1 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος
  • 3 κσ μαιντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο


    Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα φετουτσίνια και αν δε βρούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταλιατέλες. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα βάζοντας σε τηγάνι να βράσουν σε χαμηλή φωτιά η κρέμα γάλακτος με την παρμεζάνα με λίγο αλάτι και πιπέρι. Λίγο πριν πήξει η σάλτσα προσθέτουμε το μαϊντανό. Ανακατεύουμε τα φετουτσίνια στη σάλτσα αφού τα στραγγίσουμε και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.