ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙA ΑΛΦΡΕΝΤΟ (FETTUCCINE ALFREDO)
Υλικά:
- 250 γρ φετουτσίνια
- 1 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
- 200 γρ κρέμα γάλακτος
- 3 κσ μαιντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα φετουτσίνια και αν δε βρούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταλιατέλες. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα βάζοντας σε τηγάνι να βράσουν σε χαμηλή φωτιά η κρέμα γάλακτος με την παρμεζάνα με λίγο αλάτι και πιπέρι. Λίγο πριν πήξει η σάλτσα προσθέτουμε το μαϊντανό. Ανακατεύουμε τα φετουτσίνια στη σάλτσα αφού τα στραγγίσουμε και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.