Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

Υλικά:




  • 600 γρ φιλέτα μοσχαρίσια
  • 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
  • 1/2 κούπα χυμό μανταρίνι
  • 1/2 κούπα ουίσκι
  • 1/2 κούπα κόκκινο κρασί
  • 10 ντοματίνια
  • 1 κγ μπαχάρι
  • 1 κγ πάπρικα
  • 1 κγ θυμάρι
  • 1 κσ μουστάρδα
  • 1 κσ κέτσαπ
  • 1 κύβο βοδινού
  • πατάτες baby
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

    Σε ένα μπολ βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό μανταρινιού, τη μουστάρδα και βάζουμε μέσα τα φιλέτα μοσχαριού αφού πρώτα τα αλατοπιπερώσουμε και τα αφήνουμε 2 ώρες να μαριναριστούν καλά. Σε κατσαρόλα με λάδι σοτάρουμε καλά τα φιλέτα και από τις 2 μεριές και τα σβήνουμε με το ουίσκι. Προσθέτουμε το κέτσαπ, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το κρασί, το μπαχάρι, το θυμάρι και την πάπρικα. Σε 5 λεπτά ρίχνουμε και το ζωμό βοδινού με ένα ποτήρι νερό και λίγο αλατοπίπερο ακόμα και τα αφήνουμε να βράσουν για 30 λεπτά. Βάζουμε το υλικό της κατσαρόλας σε γάστρα, προσθέτουμε και τις πατατούλες baby και ψήνουμε τη σκεπασμένη γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.