Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ANAMEIKTH ΠΑΕΓΙΑ

ANAMEIKTH ΠΑΕΓΙΑ

Υλικά:
  • 2 φλυτζάνια ρύζι κίτρινο
  • 250 γρ φιλέτο κοτόπουλο
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο σε κυβάκια
  • 300 γρ γαρίδες μεγάλες
  • 250 γρ μύδια τα οποία καθαρίζουμε από το κέλυφος
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • μισό φλυτζάνι αρακά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

    Σε κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο το οποίο έχουμε κόψει κομματάκια και μετά τις πιπεριές, το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε λίγο νεράκι και προσθέτουμε τον αρακά και τα λουκάνικα, τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το πιλάφι, τα μύδια και τις γαρίδες και τόσο νερό όσο χρειάζεται να βράσει το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να βράσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.