Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ

Υλικά:
  • 250 γρ σπαγγέτι
  • 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 100 γρ τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

    Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια. Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε το υλικό στο τηγάνι με το μπέικον. Ρίχνουμε την παρμεζάνα λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ώστε να δέσει καλά η σάλτσα. Περιχύνουμε τα μακαρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.