ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΓΛΑΣΟ
Υλικά:
- 1/2 κούπα βούτυρο
- 2/3 κούπας ζάχαρη άχνη
- 1 κρόκος αυγού
- 1 κούπα αλεύρι
- 1/2 κούπα κακάο
- μια πρέζα αλάτι
- 1/2 κγ μπέικιν πάουντερ
- 1 βανίλια
- 100 ml γάλα
- λευκή σοκολάτα
Σε μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια. Χτυπάμε με μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει και στη συνέχεια αφού ρίξουμε τον κρόκο χτυπάμε λίγο ακόμα. Τοποθετούμε το μείγμα με το αυγό στο μπολ με το αλεύρι και το κακάο και τα ανακατεύουμε καλά αφού προσθέσουμε και το γάλα. Πλάθουμε μπαλάκια με το χέρι δημιουργώντας μια τρύπα στο κέντρο, τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Μόλις τα βγάλουμε και κρυώσουν στο βαθούλωμα στο κέντρο βάζουμε γλάσο λευκής σοκολάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.