Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ


Υλικά:
  • 250 γρ σπαγγέτι
  • 2 μελιτζάνες 
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 1 κσ τοματοπολτό
  • 1 κσ ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κγ ζάχαρη
  • 1 κσ ξύδι
  • 1 κσ βασιλικό
  • 1 κγ θυμάρι
  • 1/2 φλυτζάνι ζωμό κότας
  • αλάτι, πιπέρι

    Κόβουμε τις μελιτζάνες σε στρογγυλές λεπτές φέτες και τις τηγανίζουμε. Βράζουμε τα φετουτσίνι σε αλατισμένο νερό. Σε μπλέντερ ρίχνουμε τις πιπεριές καθαρισμένες από σπόρια και τις πολτοποιούμε. Αδειάζουμε τον πολτό σε κατσαρόλα μαζί με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, βασιλικό και ζωμό κότας και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Προσθέτουμε τον τοματοπολτό και τα αφήνουμε να πάρουν βράση μέχρι να πήξει η σάλτσα. Λίγο πριν σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε τις μελιτζάνες ανακατεύοντας να δέσουν με τη σάλτσα. Ρίχνουμε τα βρασμένα φετουτσίνι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.