ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ
Υλικά:
- 2 πατάτες
- 2 κσ ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 150 γρ ρόκα
- 300 γρ αντίδια
- 1 κσ μπαλσάμικο
- 1 κσ μουστάρδα
- 10 ραπανάκια σε φέτες
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- αλάτι
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε κυβάκια και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αφού τις στραγγίξουμε, τις σοτάρουμε σε βαθύ τηγάνι μαζί με το σκόρδο, τα αντίδια και τη ρόκα μέχρι να μαραθούν τα χορταρικά. Προσθέτουμε το ξύδι, τη μουστάρδα και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθούν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι μαζί με τα ραπανάκια. Τη σερβίρουμε ζεστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.