Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΨΑΡΙ ΤΥΛΙΧΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΨΑΡΙ ΤΥΛΙΧΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Υλικά:
  • 4 φέτες λευκού ψαριού
  • 2 κγ ξύσμα λεμόνι
  • 1 κσ χυμό λεμόνι
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 1 κγ τζίντζερ
  • 1 καρότο σε λωρίδες
  • 1 σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 πράσο σε λωρίδες
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 λεμόνι κομμένο σε φέτες

    Βάζουμε το ψάρι σε ρηχό σκεύος και το μαρινάρουμε για 2 ώρες με το ξύσμα, το χυμό λεμόνι, το σκόρδο και το τζίντζερ. Μοιράζουμε τα λαχανικά σε 4 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτου και από πάνω τοποθετούμε φέτες ψαριού και λεμονιού. Κλείνουμε καλά τα αλουμινόχαρτα, τα βάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.