ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ
Υλικά:
- 2 κσ χυμό λεμόνι
- 600 γρ φιλέτο μοσχαριού (2 των 300 γρ περίπου)
- 120 γρ ρόκα
- 250 γρ ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 125 γρ αρακάς βρασμένος
- 1 κίτρινη πιπεριά σε φέτες
- 40 γρ παρμεζάνα σε νιφάδες
- 1/3 φλυτζανιού πέστο
- 2 κσ νερό
- 1 1/2 κσ άσπρο κρασόξυδο
- 1 κγ ζάχαρη
- αλάτι
Ανακατεύουμε σε μπολ το χυμό λεμόνι και το μοσχάρι, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 6 ώρες. Αφαιρούμε τη μαρινάδα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δυο πλευρές καλά. Μόλις κρυώσει το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ το μοσχάρι, τη ρόκα χοντροκομμένη, τα ντοματίνια, τον αρακά, την πιπεριά, αλάτι και την παρμεζάνα. Σε μικρό μπολάκι ανακατεύουμε την πέστο, το νερό, το κρασόξυδο και τη ζάχαρη και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.