Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΣΟΥΠΑ "ΠΟΡΦΥΡΕΝΙΟΣ ΛΩΤΟΣ"

ΣΟΥΠΑ "ΠΟΡΦΥΡΕΝΙΟΣ ΛΩΤΟΣ"

Υλικά:


  • 100 γρ φιλέτο βοδινού
  • 50 γρ τζίντζερ φρέσκο
  • 1 ποτηράκι τσέρι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κσ σάλτσα σόγιας
  • 1 κγ μέλι
  • 2 κσ χυμό λεμόνι
  • 1 κύβος ζωμός βοδινού
  • αλάτι, πιπέρι

    Κόβουμε το βοδινό σε κυβάκια και το βράζουμε σε νερό μαζί με τον κύβο και το τσέρι για μισή ώρα με σκεπασμένο καπάκι. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας με το μέλι και ανακατεύουμε να διαλυθεί το μέλι. Κόβουμε την πιπεριά στα 4 και το τζίντζερ σε πολύ λεπτές λωρίδες και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και το λεμόνι και σιγοβράζουμε για 1 ώρα με σκεπασμένο καπάκι ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.