- 1 κιλό παϊδάκια 300 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- χυμός από 4 λεμόνια
- 10 γρ θυμάρι
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κσ ούζο
- αλάτι, πιπέρι
ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ
Υλικά:
Ανακατεύουμε σε μπολ το γιαούρτι, το χυμό λεμόνι, το θυμάρι, το σκόρδο, το ούζο, το αλάτι και το πιπέρι, βάζουμε τα παϊδάκια μέσα να πάει παντού το μείγμα και τα αφήνουμε τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστούν. Μετά τα ψήνουμε σε γάστρα σκεπασμένη μαζί με τη μαρινάδα στους 180 βαθμούς για 2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.