- 1 αντσούγια
- 2 αυγά σφιχτά
- 1 κγ γουόστερ σος
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- 1 κσ χυμό λάιμ
- 1 κγ μουστάρδα
- 2 φέτες άσπρο ψωμί
- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 3 λωρίδες μπέικον
- 1 μαρούλι
- παρμεζάνα
Βάζουμε στο μπλέντερ την αντσούγια, το ένα αυγό, τη γουόστερ σος, το λάιμ, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες ντρέσινγκ. Τηγανίζουμε το μπέικον σε τηγάνι και παράλληλα φρυγανίζουμε το ψωμί και το κόβουμε σε κυβάκια. Βάζουμε σε βαθύ πιάτο το μαρούλι κομμένο με το χέρι σε χοντρό κομμάτια και ρίχνουμε από πάνω τα κρουτόν, τα μπέικον ψιλοκομμένα, το αυγό κομμένο στα 4 και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Περιχύνουμε με το ντρέσιγκ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.