- 10 κρεμμυδάκια στιφάδου
- 6 κσ ελαιόλαδο
- 1 κγ ζάχαρη
- 100 ml μπαλσάμικο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 πρέζα ρίγανη
Ξεφλουδίζουμε τα εσαλότ και τα σιγοβράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Μετά τα στραγγίζουμε. Σε ελαιόλαδο βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τα στραγγισμένα κρεμμύδια καλά από όλες τις πλευρές. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη ρίγανη και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά με κλειστό καπάκι για περίπου 1 λεπτά μέχρι να δέσει ελαφρά η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.