Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ

  

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ


Υλικά:

  • μοσχαρίσια φιλέτα
  • 2 κγ πράσινο πιπέρι σε κονσέρβα
  • 1/2 φλιτζανι ζωμός κότας
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 2 κγ μπράντι


    Ψήνουμε τα μοσχαρίσια φιλέτα σε τηγάνι όσο ακριβώς τα θέλουμε, τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα διατηρούμε σε ζεστό μέρος αφού τα σκεπάσουμε με αλουμινόχαρτο. Πλένουμε και στραγγίζουμε τα πιπέρια. Στο τηγάνι με τα υγρά του μοσχαριού ρίχνουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα πιπέρια. Βράζουμε για 2 λεπτά τη σάλτσα ανακατεύοντας συνεχώς, ρίχνουμε το μπράντι, ανακατεύουμε και βράζουμε για ακόμα ένα λεπτό. Περιχύνουμε με τη σάλτσα το κρέας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.