ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΟΥ-ΣΤΥΛ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ
Υλικά:
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 κσ λεμονόχορτο
- 1 κόκκινο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κσ τζίντζερ τριμμένο
- 8 κσ γάλα καρύδας
- 2 κσ χυμό λεμόνι
- αλάτι, πιπέρι
- 2 κσ ελαιόλαδο
Σε μπλέντερ χτυπάμε το λεμονόχορτο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και το τζίντζερ μέχρι να θρυμματιστούν. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ενώ δουλεύει το μπλέντερ ρίχνουμε μέσα στα υπόλοιπα υλικά το ελαιόλαδο, το χυμό λεμόνι και το γάλα καρύδας. Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψάκι και βουτάμε τα φιλέτα μέσα για μισή ώρα να καλυφθούν από όλες τις πλευρές. Τα στραγγίζουμε και τα ψήνουμε στο γκριλ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Στο 10λεπτο τα γυρνάμε από την άλλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.