ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΛΑΙΜ-ΣΑΓΚΟΥΙΝΙ
Υλικά:
- 800 γρ μοσχάρι φιλέτο
- 1 ποτήρι μπύρα
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/4 φλυτζάνι σάλτσα σόγιας
- λίγο μαιντανό
- 1/4 φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κσ γούστερ σος
- χυμός από 2 λάιμ
- χυμός από 1 σαγκουίνι
- αλάτι, πιπέρι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ δημιουργώντας μαρινάδα, τη βάζουμε σε ένα μπολ και εκεί μέσα βουτάμε το κρέας και το αφήνουμε όλο το βράδυ να μαριναριστεί καλά. Την επόμενη μέρα το βάζουμε στη γάστρα μαζί με τη μαρινάδα και ψήνουμε στους 200 για 1 ώρα και στους 150 για ακόμα 1 ώρα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό. Σερβίρουμε με πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.