ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Υλικά:
Υλικά:
- 1 γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 1/2 μικρό φρέσκο τσίλι ψιλοκομμένο χωρίς σπόρους
- 1 κγ φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1/2 κγ πάπρικα
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Περιχύνουμε το μείγμα στο κρέας και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 2 ώρες. Το βγάζουμε από τη μαρινάδα, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το περνάμε σε ξυλάκια για σουβλάκι αλείφοντας με τη μαρινάδα μέχρι να μαλακώσουν. Ψήνουμε σε γκριλ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.