Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Υλικά:


  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 1/2 μικρό φρέσκο τσίλι ψιλοκομμένο χωρίς σπόρους
  • 1 κγ φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κγ πάπρικα


    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Περιχύνουμε το μείγμα στο κρέας και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 2 ώρες. Το βγάζουμε από τη μαρινάδα, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το περνάμε σε ξυλάκια για σουβλάκι αλείφοντας με τη μαρινάδα μέχρι να μαλακώσουν. Ψήνουμε σε γκριλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.