ΡΟΔΕΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΟΥ
Υλικά:
- φιλέτο από μπαρμπούνι
- ψωμί του τοστ
- 2 ώριμες ντομάτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- δεντρολίβανο
- λευκό ξηρό κρασί
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Φιλετάρουμε το μπαρμπούνι βγάζοντας με τσιμπιδάκι όλα τα αγκάθια. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο και τα μπαρμπούνια. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το δεντρολίβανο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Για το στήσιμο, κόβουμε τις φέτες τοστ με ένα ποτήρι δίνοντας κυκλικό σχήμα και από πάνω βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες. Τέλος στην κορυφή τοποθετούμε τα μπαρμπούνια και περιχύνουμε τη σάλτσα. Αν θέλουμε βράζουμε χόρτα ως συνοδευτικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.