Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΑΥΓΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΑΥΓΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ

Υλικά:


  • 4 αυγά
  • 100 γρ τόνος
  • 2 κσ μαγιονέζα
  • λίγη κάπαρη
  • 2 αγγουράκια τουρσί
  • πράσινες ελιές ροδέλες
  • μαύρες ελιές ροδέλες
  • μανιτάρια
  • λευκό κρασί 50 ml
  • 50 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κσ μουστάρδα
  • 1 κσ μέλι



    Βράζουμε τα αυγά καλά. Ετοιμάζουμε τα μανιτάρια: τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο αφού τα αλατοπιπερώσουμε και τα σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το μέλι, τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε με σκεπασμένο καπάκι να σιγοβράσουν μέχρι να πιει τα υγρά του. Τα τοποθετούμε στο κέντρο της πιατέλας. Ετοιμάζουμε τα αυγά: τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε προσεκτικά τον κρόκο. Πολτοποιούμε στο μίξερ τον κρόκο μαζί με τον τόνο, τη μαγιονέζα, την κάπαρη και τα αγγουράκια τουρσί και με κουτάλι γεμίζουμε από το μείγμα τα ασπράδια των αυγών. Γαρνίρουμε με ελιές πράσινες και μαύρες ή με καλαμπόκι και αγγουράκια τουρσί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.