ΜΠΑΒΕΤΕ ΜΕ ΕΛΙΕΣ
Υλικά:
- 350 γρ μπαβέτε
- χυμός από 4 ντομάτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 50 γρ πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
- 50 γρ μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τις μπαβέτε σε αλατισμένο νερό. Πολτοποιούμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το σκόρδο και αφήνουμε να πάρει η σάλτσα μια βράση. Ρίχνουμε τις ελιές και τη ρίγανη και τα αφήνουμε να βράσουν για ακόμα 10 λεπτά. Στραγγίζουμε τις μπαβέτε και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.