Κυριακή 11 Απριλίου 2021

ΜΠΑΒΕΤΕ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

ΜΠΑΒΕΤΕ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

Υλικά:


  • 350 γρ μπαβέτε
  • χυμός από 4 ντομάτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 γρ πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 50 γρ μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι



    Βράζουμε τις μπαβέτε σε αλατισμένο νερό. Πολτοποιούμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το σκόρδο και αφήνουμε να πάρει η σάλτσα μια βράση. Ρίχνουμε τις ελιές και τη ρίγανη και τα αφήνουμε να βράσουν για ακόμα 10 λεπτά. Στραγγίζουμε τις μπαβέτε και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.