Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΡΥΖΙ ΜΠΑΡΝΟΥΜ

ΡΥΖΙ ΜΠΑΡΝΟΥΜ

Υλικά:


  • 300 γρ ρύζι
  • 1 πράσο σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • μισή πιπεριά ψητή Φλωρίνης
  • ζωμός λαχανικών
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγη παρμεζάνα



    Καθαρίζουμε το πράσο και το κόβουμε σε φετάκια και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο μαζί με τις πιπεριές. Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό μαζί με το ζωμό, αλάτι και πιπέρι ενώ παράλληλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό το ρύζι. Μόλις βράσει το ρύζι το στραγγίζουμε και το ρίχνουμε στο μείγμα του πράσου ανακατεύοντας καλά. Πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε βάζοντας λωρίδες ψητής πιπεριάς Φλωρίνης σε σχήμα αστερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.