Σάββατο 24 Απριλίου 2021

ΟΒΕΤΙ (ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΨΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ)

ΟΒΕΤΙ (ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΨΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ)

Υλικά:


  • 400 γρ άπαχος κιμάς
  • 2 ασπράδια αυγού
  • 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι

    Πολτοποιούμε τον κιμά στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα προσθέτοντας σιγά σιγά τα ασπράδια, λίγο αλάτι και πιπέρι μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Το βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο. Μετά ανακατεύουμε το μείγμα με την κρέμα γάλακτος που τη ρίχνουμε σιγά-σιγά μέχρι να σφίξει το μείγμα. Δίνουμε σχήμα στα οβέτι, τα βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και τα ψήνουμε σε μπεν μαρί για μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.