- 500 γρ σπαγγέτι
- 50 γρ μπέικον
- 100 γρ βραστό ζαμπόν
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κσ βούτυρο
- 40 γρ παρμεζάνα
- 40 γρ πεκορίνο
- 3 αυγά
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό. Κόβουμε το ζαμπόν και το μπέικον σε κύβους. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Σοτάρουμε στο τηγάνι με το βούτυρο το μπέικον, προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά. Τρίβουμε την παρμεζάνα και το πεκορίνο. Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα μισά τυριά και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το βραστό ζαμπόν και σιγοβράζουμε τη σάλτσα μέχρι να αρχίσουν τα αυγά να πήζουν και ρίχνουμε και το υπόλοιπο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.