ΣΚΙΟΥΦΙΧΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ "ΚΑΜΜΕΝΟ" ΚΡΕΜΜΥΔΙ
Υλικά:
- 400 γρ σκιουφιχτά Κρήτης
- 150 γρ βούτυρο
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- 150 γρ μυζήθρα ξερή
- αλάτι, πιπέρι
Σε κατσαρόλα μεγάλη με αλατισμένο νερό βράζουμε τα σκιουφιχτά. Παράλληλα, σε βαθύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο. Μόλις λιώσει ρίχνουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε καρέ, αλατίζουμε και τα τσιγαρίζουμε για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τόσο, σχεδόν να καούν. Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και σοτάρουμε ακόμα 2 λεπτά. Αφαιρούμε τα σκιουφιχτά με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετούμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε τη μυζήθρα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά, πασπαλίζοντας πρώτα με λίγο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.