ΡΥΖΟΚΡΟΚΕΤΕΣ
Υλικά:
- 250 γρ ρύζι άσπρο
- 1 φακελάκι σαφράν
- 1 φλυτζάνι του καφέ αρακάς
- 100 γρ ψιλοκομμένα μανιτάρια
- 100 γρ πεκορίνο τριμμένο
- 2 αυγά
- λίγο αλεύρι
- λίγη τριμμένη φρυγανιά
- αλάτι, πιπέρι
- λάδι για τηγάνισμα
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό μαζί με τον αρακά και τα μανιτάρια. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε μπολ, προσθέτοντας το σαφράν, λίγο πιπέρι και το πεκορίνο. Πλάθουμε μπαλάκια και τα αλευρώνουμε. Τα βουτάμε στα χτυπημένα αυγά, αμέσως μετά στην τριμμένη φρυγανιά και στο ζεστό λάδι. Μόλις ροδίσουν από τη μια μεριά, τα γυρνάμε και από την άλλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.