ΨΑΡΟΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΣΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
Υλικά:
- 300 γρ φιλέτο ψαριού
- 3 κολοκυθάκια
- λίγο κρεμμυδόχορτο
- 1 λεμόνι
- 1 καρότο
- 1 κσ γιαούρτι
- 1 φλυτζάνι λευκό κρασί
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Βράζουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε λωρίδες αφού κρυώσουν, τα αλατίζουμε και τα μαρινάρουμε με λάδι και λεμόνι. Σε τηγάνι σοτάρουμε τα φιλέτα ψαριού αφού ρίξουμε αλάτι και πιπέρι και τα σβήνουμε με το κρασί. Τα αφήνουμε 5 λεπτά μέχρι να τα κατεβάσουμε από τη φωτιά και μετά τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με το κρεμμυδόχορτο και το γιαούρτι. Σε κάθε λωρίδα κολοκυθιού αλείφουμε από το μείγμα με κουτάλι και το τυλίγουμε. Σερβίρουμε με λωρίδες καρότου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.