Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΤΟΡΤΙΓΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΑΓΟΥ

ΤΟΡΤΙΓΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΑΓΟΥ

Υλικά:

  • τορτίγες 
  • 500 γρ κιμάς
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κγ γαρίφαλο τριμμένο
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • 100 ml τριμμένη ντομάτα
  • λίγο μαρούλι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

    Σε τηγάνι με ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο. Προσθέτουμε το γαρίφαλο και λίγο νεράκι και τα αφήνουμε να ρουφήξει όλο το υγρό. Ρίχνουμε το γάλα με την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά. Λίγο πριν το βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Βάζουμε το υλικό μαζί με μαρουλάκι σε κάθε τορτίγια και τυλίγουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.