ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΚΑΜΠΙΤΑΝΟ
Υλικά:
- 350 γρ σαλιγκάρι
- 300 γρ μπρόκολα κορυφές
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 50 γρ λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 κσ πελτέ ντομάτας
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά και σε ξεχωριστή κατσαρόλα σιγοβράζουμε σε αλατισμένο νερό τις κορυφές από τα μπρόκολα. Σοτάρουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο την πιπεριά ψιλοκομμένη με το σκόρδο ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε και τη λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη και ρίχνουμε λίγο νεράκι με τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Βάζουμε και τις κορυφές από τα μπρόκολα. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα βρασμένα ζυμαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.