Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΓΡΑΝΙΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΓΡΑΝΙΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

Υλικά:

  • 300 γρ βατόμουρα μαύρα
  • 250 γρ βατόμουρα κόκκινα
  • 40 γρ παγάκια θρυμματισμένα
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκάλι

    Λιώνουμε στο μπλέντερ τα βατόμουρα μέχρι να γίνει ένας μαλακός πολτός. Περνάμε τον πολτό από λεπτό σουρωτήρι και πετάμε τα υπολείμματα. Προσθέτουμε τα θρυμματισμένα παγάκια και το φρέσκο χυμό πορτοκάλι και ανακατεύουμε. Το βάζουμε σε ποτήρι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.