ΤΖΙΑΠΑΤΑ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΛΙΑΣ
Υλικά:
- 250 γρ πράσινες ελιές
- 1/2 κρεμμύδι
- μαύρο πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/4 κούπας ελαιόλαδο
- 1 κσ μαϊντανό
- 1 κγ ρίγανη
- 1 κγ χυμό λάιμ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ετοιμάζουμε την πάστα ελιάς χτυπώντας στο μπλέντερ τις ελιές με το κρεμμύδι, το πιπέρι και το σκόρδο και προσθέτουμε σταδιακά το ελαιόλαδο. Τέλος, ρίχνουμε το μαϊντανό, τη ρίγανη και το χυμό λάιμ χτυπώντας στο μπλέντερ. Κόβουμε το ψωμί σε πολύ λεπτές φέτες, τις οποίες τοποθετούμε σε ένα ταψί τη μια δίπλα στην άλλη αλείφοντας τις με ελαιόλαδο. Χρειάζονται 5 λεπτά από την κάθε πλευρά. Βάζουμε σε κάθε ψωμάκι ένα κουταλάκι πάστα ελιάς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.