ΣΟΡΜΠΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ
Υλικά:
Καθαρίζουμε το καρπούζι, το κόβουμε σε κομμάτια και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Το πολτοποιούμε με ένα πιρούνι ή με μπίμερ. Ζεσταίνουμε 120 ml νερό με τη ζάχαρη και το χυμό λεμόνι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να δημιουργηθεί σιρόπι. Ρίχνουμε το σιρόπι στο λιωμένο καρπούζι και το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 1/2 ώρα. Το βγάζουμε από τη κατάψυξη, το χτυπάμε με το μίξερ και το ψύχουμε για άλλη μία ώρα. Χτυπάμε τα αυγά μαρέγκα και μόλις περάσει η επιπλέον ώρα ψύξης, τα ρίχνουμε στο μείγμα μας, χτυπάμε με το μίξερ και ψύχουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.