ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Αλατοπιπερώνουμε και λαδώνουμε τα στήθη κοτόπουλου και τα ψήνουμε και από τις 2 μεριές στο γκριλ. Παράλληλα βράζουμε 10 λεπτά τον αρακά. Σε μπολ βάζουμε το κινέζικο λάχανο που έχουμε ψιλοκόψει, το κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια, το κρεμμύδι, τις φύτρες φασολιού και τον αρακά. Στο μούλτι χτυπάμε το λάδι, τη σος ψαριού, το λάιμ, το σκόρδο και τη ζάχαρη να γίνει μια λεία σος με την οποία περιχύνουμε τη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.