ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΚ ΤΣΟΪ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟ)
Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με το αλεύρι και το σοτάρουμε σε γουόκ και από τις 2 πλευρές στο ελαιόλαδο που ζεστάναμε καλά. Προσθέτουμε το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια και την πιπεριά και τσιγαρίζουμε λίγο ακόμα. Ρίχνουμε το ζωμό κότας και τη σάλτσα σόγιας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει και παράλληλα να πήξει η σάλτσα. Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά βάζουμε στο γουόκ το μποκ τσόι που το χοντροκόψαμε και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.