Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΚ ΤΣΟΪ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟ)

 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΚ ΤΣΟΪ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟ)


  • 700 γρ φιλέτο κοτόπουλο σε λεπτές φέτες
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
  • ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλο
  • 2 κσ σάλτσα σόγιας
  • χοντροκομμένο μποκ τσόι

Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με το αλεύρι και το σοτάρουμε σε γουόκ και από τις 2 πλευρές στο ελαιόλαδο που ζεστάναμε καλά. Προσθέτουμε το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια και την πιπεριά και τσιγαρίζουμε λίγο ακόμα. Ρίχνουμε το ζωμό κότας και τη σάλτσα σόγιας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει και παράλληλα να πήξει η σάλτσα. Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά βάζουμε στο γουόκ το μποκ τσόι που το χοντροκόψαμε και ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.