ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ PANZANELLA ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετούμε σε ταψί αντικολλητικό χαρτί και από πάνω βάζουμε τα πράσα κομμένα σε ροδέλες και τις φέτες ψωμιού κομμένες σε κύβους. Αλατίζουμε, λαδώνουμε, τα ανακατεύουμε να πάει το λάδι παντού και ψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο. Παράλληλα ψήνουμε το κοτόπουλο σε σχάρα και το κόβουμε κομμάτια. Σε βαθύ μπολ ρίχνουμε το κοτόπουλο, τις ντομάτες, τα πράσα, το μαϊντανό και τα κρουτόν (ψωμάκια) που έχουν ψηθεί στο φούρνο και περιχύνουμε με τη σως. Για τη σως χτυπάμε στο μίξερ 50 ml ελαιόλαδο μαζί με τη μουστάρδα και το λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.