Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ PANZANELLA ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ PANZANELLA ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


Υλικά

  • 2 φιλέτα κοτόπουλο στήθος
  • 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες
  • 4 φέτες ψωμί του τοστ
  • ελαιόλαδο
  • 2 κσ χυμό λεμόνι
  • 2 κσ μουστάρδα
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό
  • αλάτι, πιπέρι

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετούμε σε ταψί αντικολλητικό χαρτί και από πάνω βάζουμε τα πράσα κομμένα σε ροδέλες και τις φέτες ψωμιού κομμένες σε κύβους. Αλατίζουμε, λαδώνουμε, τα ανακατεύουμε να πάει το λάδι παντού και ψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο. Παράλληλα ψήνουμε το κοτόπουλο σε σχάρα και το κόβουμε κομμάτια. Σε βαθύ μπολ ρίχνουμε το κοτόπουλο, τις ντομάτες, τα πράσα, το μαϊντανό και τα κρουτόν (ψωμάκια) που έχουν ψηθεί στο φούρνο και περιχύνουμε με τη σως. Για τη σως χτυπάμε στο μίξερ 50 ml ελαιόλαδο μαζί με τη μουστάρδα και το λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.