ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετούμε σε τετράγωνο ταψί αντικολλητικό χαρτί και από πάνω στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Αλείφουμε όλο το φύλλο με το αυγό με ένα πινέλο και από πάνω βάζουμε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Το πατάμε στις άκρες να κολλήσει με το κάτω και το κόβουμε σε τετράγωνα. Αλείφουμε και το 2ο φύλλο με το αυγό και ψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο. Τα βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με θυμάρι και στο κάθε τετράγωνο τοποθετούμε από μια λεπτή φέτα κασέρι, τα ξαναβάζουμε στο φούρνο για ακόμα 3 λεπτά ώστε να λιώσει το κασέρι. Σερβίρουμε με μαρμελάδα κεράσι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.