ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
Τσιγαρίζουμε στο ζεσταμένο ελαιόλαδο τα κομμάτια κοτόπουλου από όλες τις πλευρές και τα βγάζουμε από την κατσαρόλα. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τα αμύγδαλα που τα έχουμε βάλει στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το μπαχάρι, την κανέλα, τις αντζούγιες και τις σταφίδες και σοτάρουμε άλλα 2 λεπτά. Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε, έπειτα προσθέτουμε το ζωμό με το νερό και το κοτόπουλο και αφήνουμε όλα τα υλικά να βράσουν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και το κοτόπουλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.