ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ
Κόβουμε το χοιρινό σε μικρές και λεπτές φέτες και το βάζουμε σε μπολ με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και 30 ml λάδι να μαριναριστεί για 2 ώρες αφού το ανακατέψουμε καλά. Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε το γύρο στους 200 βαθμούς. Ετοιμάζουμε τη σως χτυπώντας στο μούλτι όλα τα υλικά μαζί. Ψήνουμε για 5 λεπτά τις πίτες και όπως είναι ζεστές βάζουμε από πάνω σως, το γύρο, φέτες ντομάτας, φέτες κρεμμύδι και πατάτες τηγανητές. Τυλίγουμε την πίτα μέσα σε αλουμινόχαρτο πιέζοντάς το να μη φύγουν τα υλικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.