ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος στο σώμα τους αφήνοντας το κεφάλι και την ουρά. Βγάζουμε το εντεράκι που έχουν στη ράχη με μια οδοντογλυφίδα και καρφώνουμε την κάθε μια γαρίδα σε ένα καλαμάκι. Ρίχνουμε στις γαρίδες ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά καθώς και αλατοπίπερο, τις ανακατεύουμε και τις αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 1 ώρα. Τις ψήνουμε σε γκριλ ή σε κάρβουνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.