Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ

       ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ 


  • 1 κιλό γαρίδες μεγάλες
  • 2 κγ αλάτι
  • 1/2 κγ πιπέρι
  • 1/4 κγ γαρίφαλο
  • 1/4 κγ κανέλα
  • ελαιόλαδο

Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος στο σώμα τους αφήνοντας το κεφάλι και την ουρά. Βγάζουμε το εντεράκι που έχουν στη ράχη με μια οδοντογλυφίδα και καρφώνουμε την κάθε μια γαρίδα σε ένα καλαμάκι. Ρίχνουμε στις γαρίδες ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά καθώς και αλατοπίπερο, τις ανακατεύουμε και τις αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 1 ώρα. Τις ψήνουμε σε γκριλ ή σε κάρβουνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.