ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ
Κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια το λουκάνικο και το μπέικον και το βάζουμε σε τηγάνι με λίγο νερό να αχνιστεί στη φωτιά. Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και την κρέμα γάλακτος. Βράζουμε παράλληλα τα μακαρόνια σαλιγκάρι σε αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι με τα λουκάνικα και το μπέικον. Δυναμώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια και έπειτα τα ρίχνουμε στο μπολ με το αυγό και την κρέμα γάλακτος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.