Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΑΓΓΟΥΡΟΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ

   ΑΓΓΟΥΡΟΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ



  • 1 ντομάτα
  • ντοματίνια
  • αγγούρι
  • ελιές
  • κασέρι κομμένο σε κύβους
  • αλάτι,
  • ρίγανη
  • 1/2 κούπα κρουτόν
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 2 κσ μπαλσάμικο ξίδι
  • χόρτα βρασμένα

Βάζουμε σε πιατέλα την ντομάτα, τα ντοματίνια, το αγγούρι κομμένο σε φέτες (όχι ξεφλουδισμένο), το ξίδι, τα κρουτόν και το κασέρι. Προσθέτουμε αλάτι και ρίγανη και ραντίζουμε με το λάδι και το ξίδι. Τοποθετούμε τα βρασμένα χόρτα στο μέσο της πιατέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.