Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ

     ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ


  • 150 γρ βρασμένο βολβό παντζαριού
  • 1 κούπα γιαούρτι
  • 100 γρ μυζήθρα
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 2 κσ χυμό λεμόνι
  • 1/4 κούπας σκορδόπρασο ψιλοκομμένο

Ψήνουμε τα παντζάρια για 1 ώρα μαζί με τη φλούδα ή μέχρι να μαλακώσουν και μετά τα ξεφλουδίζουμε. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα μυρωδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.