ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ
- 150 γρ βρασμένο βολβό παντζαριού
- 1 κούπα γιαούρτι
- 100 γρ μυζήθρα
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 2 κσ χυμό λεμόνι
- 1/4 κούπας σκορδόπρασο ψιλοκομμένο
Ψήνουμε τα παντζάρια για 1 ώρα μαζί με τη φλούδα ή μέχρι να μαλακώσουν και μετά τα ξεφλουδίζουμε. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα μυρωδικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.