Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ BOK CHOY (ΑΣΠΡΟ ΛΑΧΑΝΟ)

     ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ BOK CHOY (ΑΣΠΡΟ ΛΑΧΑΝΟ)


  • 1.5 lit νερό
  • ζωμό κοτόπουλο
  • 2 κσ σάλτσα σόγιας
  • 4 φιλέτα στήθος κότας σε κύβους
  • 100 γρ νουντλς
  • 100 γρ bok choy
  • αλάτι, πιπέρι

Βράζουμε το νερό με το ζωμό σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο να βράσουν και αυτά αφού τα αλατοπιπερώσουμε. Ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας και τα νουντλς να βράσουν 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Λίγο πριν κατεβάσουμε  από τη φωτιά προσθέτουμε το bok choy ώσπου να μαλακώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.