ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΑ
Υλικά:
- 250 γρ σπαγγέτι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 1 κλωνάρι σέλινο
- 400 γρ χυμό ντομάτας
- 1/2 φλυτζάνι νερό
- 2 κγ ψιλοκομμένο μαιντανό
- 2 κγ ζάχαρη
- φρέσκο βασιλικό
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαγγέτι. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα τσιγαρίζοντας σε τηγάνι το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο. Προσθέτουμε την ντομάτα, λίγο νερό, το μαϊντανό και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά, αφού πρώτα αλατοπιπερώσουμε. Αν πηχτώσει πολύ αραιώνουμε με λίγο ακόμα νερό. Ανακατεύουμε με τα βρασμένα μακαρόνια και σερβίρουμε βάζοντας λίγο φρέσκο βασιλικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.