ΑΥΓΑ ΡΟΖΑ
Υλικά:
- 4 αυγά
- 100 γρ γαρίδες καθαρισμένες
- 3 κσ κέτσαπ
- 3 κσ μαγιονέζα
- 1 κσ κονιάκ
- 1 κσ γούστερ σως
- 1 κσ κοφτό βούτυρο
- φυλλαράκια μαϊντανού
Βράζουμε τα αυγά για ακριβώς 7 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στη μέση αφαιρώντας σε ένα μπολάκι τους κρόκους και τοποθετώντας το κάθε μισό ασπράδι σε πιάτο. Τσιγαρίζουμε τις γαρίδες με λίγο βούτυρο και γεμίζουμε με αυτές κάθε ασπράδι του πιάτου. Στο μπολ που έχουμε τους κρόκους ετοιμάζουμε τη σάλτσα προσθέτοντας τη μαγιονέζα, την κέτσαπ, το κονιάκ και τη γούστερ σως και περιχύνουμε τα ασπράδια με τις γαρίδες.Πάνω από κάθε αυγό τοποθετούμε από ένα φύλλο μαϊντανού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.