Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ



Υλικά:

  • 300 γρ μπούτι χοιρινό
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κγ γαρίφαλο
  • 1 κγ θυμάρι
  • 1 κγ μαντζουράνα
  • 3 κσ μουστάρδα
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο



    Βράζουμε το κρέας για 30 λεπτά σε νερό. Σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρέας που πρώτα έχουμε αλατοπιπερώσει και από τις 2 μεριές καλά,προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το γαρίφαλο, το θυμάρι και τη μαντζουράνα ανακατεύοντας την κατσαρόλα. Σβήνουμε με το χυμό πορτοκάλι, προσθέτουμε τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό και τα σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε σε γάστρα όλα τα υλικά της κατσαρόλας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.