ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
Υλικά:
- 300 γρ μπούτι χοιρινό
- 2 καρότα ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κγ γαρίφαλο
- 1 κγ θυμάρι
- 1 κγ μαντζουράνα
- 3 κσ μουστάρδα
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Βράζουμε το κρέας για 30 λεπτά σε νερό. Σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρέας που πρώτα έχουμε αλατοπιπερώσει και από τις 2 μεριές καλά,προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το γαρίφαλο, το θυμάρι και τη μαντζουράνα ανακατεύοντας την κατσαρόλα. Σβήνουμε με το χυμό πορτοκάλι, προσθέτουμε τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό και τα σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε σε γάστρα όλα τα υλικά της κατσαρόλας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.