ΜΠΑΒΕΤΕ ΔΙΧΡΩΜΕΣ
Υλικά:
- 250 γρ μπαβέτε
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 1 ώριμη ντομάτα
- 1/2 φλυτζάνι νερό
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μπαβέτε. Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε τις φέτες κρεμμυδιού, προσθέτουμε το νερό και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε την ντομάτα ψιλοκομμένη, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.