ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥ
Υλικά:
- 300 γρ κοτόπουλο φιλέτο
- 2 κγ κάρυ
- χυμός ενός λάιμ
- 100 γρ τυρί κρέμα
- κράκερς με γεύση σουσάμι
- βασιλικός
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κυβάκια, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κάρυ και το χυμό λάιμ. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για τουλάχιστον 1 ώρα. Τηγανίζουμε τα κυβάκια κοτόπουλου σε ελαιόλαδο καλά από όλες τις μεριές. Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε πολύ καλά να δέσει με το κοτόπουλο. Παίρνουμε τα κράκερς σουσαμιού και βάζουμε τις μπουκίτσες κοτόπουλου. Σερβίρουμε με καστανό ρύζι με λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.