Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΙΟΤΑ

ΙΟΤΑ

Υλικά:

  • 400 γρ φασόλια
  • μισό λάχανο σγουρό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 κσ μαιντανό
  • 80 γρ χωριάτικο λουκάνικο
  • αλάτι,πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • τριμμένη παρμεζάνα

    Μουλιάζουμε για 5 ώρες τα φασόλια σε νερό και μετά τα βράζουμε.Πετάμε το πρώτο νερό και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά χωρίς αλάτι με λίγο ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάχανο και τα προσθέτουμε στα φασόλια. Μετά από μισή ώρα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το λάχανο κομμένο σε λωρίδες, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 1 ώρα. Σερβίρουμε βάζοντας τριμμένη παρμεζάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.